HTML

Volánnal Utazunk

Mindazoknak, akik szeretik, és akik utálják, akik minden nap igénybe veszik, és akik csak sátoros ünnepeken, akik elégedettek vele, és akik nem. Észrevételeket, tapasztalatokat várunk a volannalutazunk@freemail.hu címre!

Utolsó kommentek

  • erdélyi_lány: már egészen összezavarodok...:D szóval szájkosárral és pórázzal kell venni jegyet, de ha kutyatásk... (2009.05.27. 11:55) Kutya a táskában
  • erdélyi_lány: @Pityuka: hello! És kb mennyit kell fizetni a kutyáért? és függ a méretétől is? Az enyém elég kics... (2009.05.27. 11:50) Kutya a táskában
  • Bastet: @honey4: Mélyen egyet tudok érteni az előttem szólóval. Csak szánni tudom ezt a szegény lúzer we... (2009.05.19. 16:28) Kutya a táskában
  • honey4: nah kedves westie gazda először is tedd sebbességbe az agyad mielőtt megszólalsz, a te kutyád lehe... (2009.04.03. 14:02) Kutya a táskában
  • Kriszti: Abszolút egyetértek Mók-kal! Nem értem miért kell most itt cigányozni egyes utasoknak. Miért nincs... (2008.10.04. 14:12) Debrecennek nem kell a Hajdú-Volán Zrt.
  • Utolsó 20

Bejegyzések

Debrecennek nem kell a Hajdú-Volán Zrt.

2008.02.17. 10:56 Volannal Utazunk

A debreceniek annyit panaszkodtak a helyi volán járatokra, hogy Debrecen városa most felbontja szerződését a drága, más városi járműre nem alkalmas bérletű, pontatlan és megbízhatatlan Hajdú-Volánnal, és pályázaton keres utaztatót. Ha van pénzetek, buszotok, ne habozzatok jelentkezni!

8 komment

Címkék: busz debrecen felhívás hajdú volán

A bejegyzés trackback címe:

https://volannalutazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr30342511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fürtös 2008.02.17. 12:12:17

Végre egy város, ahol adnak az utasok véleményére...
Más kérdés, hogy lesz-e igazi versenyhelzet Kelet-Magyarországon. Mindenesetre így tennék a BKV-val és a MÁV-személyszállítással is.

Zsuzsi 2008.03.13. 00:00:19

A buszvezetőket, idönként emlékeztetni, kellene, hogy nem Mi vagyunk értük, hanem Ök miértünk. Különösen a 2008.03.12-én a Határutról ll óra 25 perckor induló 3-as buszvezetőjét. Mikor bevásárló kocsival együtt az ajtó közé zárt, mert a középső ajtót ahol esetleg a bevásárló kocsival fel lehet szállni, nem nyitotta ki. Igy a felszállásra a nyitva lévő hátsóajtot használtam. De a következő megállóban annak az idős bácsinak sem volt szerencséje, mert nem érte el az első ajtót csak a hátsó ajtóig ért és a busz természetesen otthagyta. UTAS BARÁT buszvezetőket kérünk.

kt1980 2008.03.19. 11:58:51

Hajdú Volán témában a napokban jelenik meg a közbeszerzési értesítőben a pályázat. Nagy a csend . Vezérem ismét kérdezem, megvették? Mi az, hogy mi a Volán nem is fogunk pályázni? Miért van az hogy a DKV.-vel folyamatos a kapcsolattartás? Vagy a pénzügyminiszter folyamatosan új munkahelyekért liheg? Megnyugtatom, nem fogják átvenni a DKV-hoz, hiába jellemeskedik. Mindenki tudni véli ugyanis, hogy a DKV fogja megnyerni a tendert, és a Széles féle csoporttól kínai lánchajtású, olcsó de új buszokat fog beszerezni. A busz üzlet nem csak önöknek jó üzlet úgy látszik a pesti üzleti példa ragadós. A Sásádi birodalomnak gyenge a járműközlekedési tagozata, ügylete kevés volumenű, így bővíteni kell az üzletet. A DKV troli beszerzés igen jövedelmező volt egyes zsebeknek, felért majd csak egy Kölcsey építkezéssel, jól sikerült. A városi polgárok magam is elájultam a gyönyörűségtől. Minden üzlet jó amit azután apró garasok elvén a lakosság fizet ki, többszörösen. Utána ujjongunk és örülünk majd az új buszoknak. Hurrá! Nem véletlen, hogy az Eco tévén folyamatosan Kósát nyomják. Már lassan az embernek olyan érzete van mint ha a Debrecen TV.-t nézné. Vezérem, ismét mondom, hogy jól értse: Álljon ki elénk, jöjjön közénk! Érthetetlen, és elfogadhatatlan, hogy az állam nem tud a zsebébe nyúlni a feltételeknek megfelelő buszokat venni. Nem cinkelt közbeszerzésekkel, hanem tized áron immáron korrupció nélkül Kínából, újakat. Egyszer, csak most, a fennmaradásunk érdekében nem lehetne kivételt tenni? Borítékolható, hogy ha a Volán nem indul a tenderen, vélhetően az összes fideszes megyei jogú város fel fogja mondani az üzemeltetési szerződéseit, a Volán társaságokat a szoclib bebukja úgy mindenestől.A módszer beavatódik. Az állam pedig majd ismét egyszer csak zsebbe lesz kénytelen nyúlni konszolidáció formájában, mármint ha a tömeg közlekedést fenn akarja tartani. Akár már a fideszes kormány alatt. Vagy így, vagy úgí de ez az út. A magyar államnál hogy lehet erősebb versenytárs? Azt gondolja elhiszi valaki, hogy az üzlet létrejöttében Ön és vezető társai nem segédkeznek?Hogy egy külső versenytárs minden adat nélkül mértékadó győztes pályázatot készíthet fontos gazdasági mutatók ismerete nélkülŰ? Ön saját dolgozóival szemben érzéketlen, érdektelen, lagymatag, és semleges. Csak a saját pecsenyéjét sütögeti. A kérdés az ki jár jól? Mi dolgozók biztos hogy nem. Mi lesz velünk? 45 év felett kinek kell az ember?

rali valaki!!! 2008.06.08. 12:35:25

Nagyon remélem hogy nem a HAJDÚ-VOLÁN fogja megnyernin pájázatot(trendet) mert akkor nagyon de nagyon rossz lesz a volánvezetőknek!!!

Kriszti · http://blog.hu/goldmine/hedgehog.php/342511 2008.09.10. 21:06:33

rali valaki-nek üzenném... Hogy a pájázat, az pályázat igazából, de te biztosan nem látsz a méregtől és elfelejted hogyan kell helyesen írni, no de sebaj! :)és ha megnyerik mi lesz? Felszállsz a buszra és eljutsz a célodig ameddig kell, mert talán te is azzal közlekedsz? :D Másodszor is, vannak utasbarát vezetők, csak az utasoknak sem az utolsó percekben kell felugrálniuk. Egy. Kettő... Bevásárló kocsival is fel lehet szállni a buszra? Ez számomra új, pedig már egy ideje tömegközlekedem... Aztán ez pedig egy hülyeség hogy ki van kiért... Ugyanannyit kell tennie egy utasnak is a sofőrért (mondjuk ha van hely nem megállni az orrába, meg a vezető fülkéje mellett), mint amennyit a sofőrnek tennie kell az utasaiért. Sok sofőr nem türelmetlen, csak minek hallgassa végig egy mama sipákolását, amikor a csúcsforgalomba reggel a legnagyobb tömegbe neki eszébe jut, hogy piacra kell mennie... A piac nyitva van sokáig, de a diákok viszont elkésnek, mert nem férnek fel arra a buszra ami jó lenne nekik... Ezt milyen dolognak tartják - tartjátok? Személy szerint én nem örülök, amikor a kis "szaladgálókocsiját" a lábamra helyezi, vagy nem tudok leszállni, mert neki már azonnal felfele kell nyomulni... Meg a buszhoz tud szaladni... aztán meg liheg, hogy ezek a mai fiatalok! Szóval nem feltétlen mindig a sofőrrel van baj, én ismerek jó fejeket is, akik UTASBARÁTOK! ;) Nekem személy szerint szükségem van a Hajdú - Volánra!

mók 2008.09.28. 12:21:52

Mit várnak a Hajdú Volán megszüntetésétől? Hogy olcsóbb lesz a közlekedés?...felejtsék el. Amennyiben a DKV veszi át, akkor csak nőni fognak az árak. Mit gondoltok ki fogja kifizetni a 10 milliárd forintos központot ill. az átvételt. Az emberek. Ami pedig a rossz színvonalt illeti: csakis az emberek tehetnek róla. Meg kellene becsülni, ami van és nem rongálni. Itt az ülések szaggatására, firkákra, karmolásokra gondolok...erről nem a Volán tehet. Remélem, ha szavazásra viszik akkor észben lesz Debrecen és nem egy újoncot választ...mivel az sem lesz jobb. Szerintem kell a Hajdú Volán...valóban!!!

Kriszti 2008.10.04. 14:12:58

Abszolút egyetértek Mók-kal! Nem értem miért kell most itt cigányozni egyes utasoknak. Miért nincsenek megelégedve? No igen, meg a rongálók, észbe kaphatnának, hogy biztosan nem a sofőr fog hátra menni és összefirkálni, meg széttépkedni a buszok üléseit!!! Bár azt hiszem némi széthúzás a sofőrök között is van, mert nemrég hallottam az egyik forgalomirányító helységnél, hogy valamilyen papírt kellene aláírniuk, és hogy legalább most fogjanak össze... Nem tudom honnan indult ki ez az egész mizéria, de igazán vége lehetne már! Maradjon minden úgy ahogyan eddig volt! Majd szépen lassan fejlesztgessenek! Újonc nekem sem kell, csak az ami vagy aki most is van!!!
süti beállítások módosítása